Posted by: lunatic | August 12, 2010

We’ll Always Have Paris

Veste proastă! Centrul de Limbi Străine şi implicit Clubul nostru se închid. Casa în care am funcţionat a fost naţionalizată (ca multe altele) în timpul fostului regim, iar după revoluţie proprietarii sau urmaşii acestora şi-au revendicat imobilele. În cele din urmă şi această casă va reintra în posesia celor îndreptăţiţi să o deţină. Mai avem la dispoziţie o singură proiecţie joi, 19 august, când va rula Brazil (1985). Pentru a nu înmormânta proiectul vom folosi criogenia, iar când tehnologia ne va permite îl vom readuce la viaţă :D. Sper că nu v-am stresat prea mult cu ale mele „wishes“ şi că aţi văzut „altfel“ de filme decât ce rulează la TV. Vă mulţumesc frumos şi ne vom mai auzi (cross my heart and hope to die).

P.S.   http://www.imdb.com/title/tt0245429/ un film superb. Astept opinii:P

Despre clădire

http://www.vrancea.djc.ro/ObiectiveDetalii.aspx?ID=725

Advertisements

Responses

  1. pai si cum ramane ? o sa gasiti alta locatie ? n’ar fi bine si un atelier de scenarizare, cadrare, etc.. tot ce se atinge de regizatie, realizare ?

  2. Sper sa gasim mai devreme sau mai tarziu o alta locatie. In ce priveste a doua problema,poate ca cele doua licee cu pretentii ar trebui sa prezinte ceva interes pentru cinematografie. Numai bine!

  3. bafta pt a gasi alta locatie, banuiesc ca o sa fie destul de greu :/
    cum adica cele doua licee cu pretentii ? eu vb de a face asta tot in cadrul clubului, cu invitati (profesori, regizori, etc..) asta tot intrun demers de voluntariat, in scopu de produce material ce ar putea promova blablabla… adica sa producem ceva, si sa invatam din productie. numai bine lafel

  4. Clubul acesta se adreseaza unui public de nisa, iar voluntariatul presupune timp (liber) si pasiune (pentru film).Mi-ar placea si mie sa fie mai multa lume care sa se implice, dar intre timp asteptam sa vedem daca gasim o locatie noua. Au venit mai multi profesori, iar un regizor pentru a il chema ar trebui sa ai un public consistent (cateva zeci de persoane) si cat de cat familiarizat cu tot ceea ce tine de cinema. La un club de acest fel poti face o multime de lucruri daca ai oameni pasionati…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: